The Best LED Light Bulbs

LED_Light_Olixart_Bluetooth_Speaker_Bulb

Високоговорител "Bluetooth" и крушка не са неща, които обикновено работят заедно, но това е наистина уникална комбинация.

 Високоговорителната крушка с "Bluetooth" -  "Olixar's Light Beats" е много интересно устройство. Страхотното при комбиниране на крушка и говорител е, че при включване на светлината високоговорителят автоматично се активира. Няма нужда да си играете с никакви бутони, както и да захранвате високоговорителя от електрически контакт. Просто вземете своя телефон или таблет, свържете го с крушката "Olixar Speaker" през "Bluetooth 4.0", и сте готови незабавно да чуете Вашата музика, подкасти и аудиокниги от тавана. Високата, централна позиция на крушката е идеална за излъчване на аудио, тъй като няма прегради между високоговорителя и слушателя.. Не че един такъв три-ватов високоговорител е много силен, но тази мощност е достатъчна за постигане на необходимото звуково ниво, за да се създаде приятна атмосфера и да изпълни стаята със звук, без това да е досадно за тези в апартамента или стаята на горния етаж.

Има и недостатъци - това че работи само когато крушката е включена,  както и факта че високоговорителят ще спре да функционира когато LED елемента изгори, но това ще стане след като е надживял всяка традиционна крушка и дори Ви е спестил много от сметката за ток.

(По материали на PC advisor.co.uk)