Контакти

Местоположение на Богорекс-ТМ ЕООД

БОГОРЕКС-ТМ ЕООД

София 1421 бул. Арсеналски 69

Телефони за връзка:
02 963 20 40  - централен офис
0888 502 999 - мобилен

e-mail: office@bogorex.com


Арсеналски 69 - сателитна снимка