Panasonic Smart Home

Smart_Home_Safety-Starter-Kit_web.jpg

Panasonic Smart Home е система, предвидена да направи живота ви по-лесен и сигурен.

Системата се състои от главно устройство (HUB), различни сензори и датчици, изпращащи и приемащи информация от HUB-а, и дистанционни управляващи устройства.

Panasonic Samrt Home използва специална DECT технология за връзка с датчиците и не се нуждае от окабеляване.

Монтажът и експлоатацията на Panasonic Smart Home са изключително лесни:
  • Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
  • Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
  • Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна;
  • Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използване на допълнителни материали;
Panasonic_Home-Monitoring-Set_eu_web.jpg
HUB_and_accessoryes_web.jpg За да ползвате Panasonic Smart Home е необходимо да закупите комплект, включващ минимум HUB, датчик за врата/прозорец и датчик за движение.
Този комплект можете да намерите под името Panasonic Home Safety Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Panasonic са напълно безплатни.
Home Safety Starter Kit Panasonic KX-HN6010FXW е стартов пакет, включващ всичко необходимо, за да започнете безпроблемно да използвате функционалното решение.
Комплектът се състои от базова станция (HUB), датчик за врата/прозорец и датчик за движение. Тъй като системата се свързва с вашия рутер посредством Wi-Fi, а сензорите използват безжична връзка, не е необходимо допълнително окабеляване и пробиване на отвори.
KX-HN6010FXW-startov-paket_web.jpg
KX-HNS101FXW_datchik-za-vrata-prozorec-1_web.jpg Panasonic KX-HNS101FXW
Датчик за врата или прозорец
Датчикът за врата или прозорец Panasonic KX-HNS101FXW е допълнителен сензор за системата Panasonic Smart Home, който следи кога вратата или прозорецът, на който е монтиран, е отворен или затворен. Монтажът се осъществява бързо и лесно, а сензорът комуникира безжично с HUB, което премахва нуждата и от окабеляване.
Panasonic KX-HNS102FXW
Датчик за движение
Датчикът за движение KX-HNS102FXW е допълнителен сензор за системата Panasonic Smart Home, който следи за движение и изпраща информация до HUB (базова станция). Монтажът се осъществява лесно и бързо, без необходимост от пробиване на отвори. Сензорът комуникира безжично с HUB, именно затова не се изисква окабеляване.
KX-HNS102FXW_datchik-za-dvijenie-2_web.jpg
KX-HNS104FXW_datchik-za-schupvane-na-styklo-1_web.jpg Panasonic KX-HNS104FXW
Датчик за счупване на стъкло
Датчикът за счупване на стъкло Panasonic KX-HNS104FXW е допълнителен сензор за Panasonic Smart Home, който следи за специфичния звук от счупване на стъкло и известява базовата станция (HUB) при необходимост. Монтажът се осъществява бързо и лесно, без нужда от окабеляване и пробиване на отвори.
Panasonic KX-HNS105FXW
Сирена
Вътрешната сирена Panasonic KX-HNS105FXW е допълнителен модул за системата Panasonic Smart Home, който може да бъде задействан при активиране на сензор.
Монтажът се осъществява лесно и бързо, без необходимост от пробиване на отвори. Сирената комуникира безжично с HUB, именно затова не се изисква окабеляване.
KX-HNS105FXW-sirena-2_web.jpg
KX-HNS103FXW_water-leak-sensor-1_web.jpg Panasonic KX-HNS103FXW
Датчик за вода
Датчикът за вода KX-HNS103FXW е допълнителен сензор за системата Panasonic Smart Home, който следи за евентуални наводнения във вашия дом, изпращайки навременна информация до HUB (базова станция).
Сензорът използва безжичен стандарт за връзка с HUB, а за да може да се монтира на всяко място е снабден и с удобна сонда.
Panasonic KX-HNA101FXW
Интелигентен (Smart) контакт
Интелигентният контакт Panasonic KX-HNA101FXW е допълнение за системата Panasonic Smart Home, което ви позволява да включвате и изключвате различни електроуреди.
Това може да стане по предварително зададен график от мобилния ви телефон или в случай че потреблението стане прекалено голямо.
Включва се в обикновен контакт и го настройвате според вашите изисквания.
Притежава сензорен ключ за ръчно включване и изключване.
KX-HNA101FXW_smart-contact-2_web.jpg
KX-HNC200FXW_indoor-camera-2_web.jpg Panasonic KX-HNC200FXW
Вътрешна камера
Благодарение на камерата Panasonic KX-HNC200FXW вашият пакет Panasonic Smart Home ще разполага и със система за видеонаблюдение.
Както всички други датчици, камерата използва безжична връзка с HUB, което не налага допълнително окабеляване.
Panasonic KX-HNC600FXW
Външна камера
Благодарение на камерата за външно ползване Panasonic KX-HNC600FXW, вие разполагате и с надеждна система за видеонаблюдение към вашия пакет Panasonic Smart Home.
KX-HNC600FXB_front_web.jpg
KX-HNK101FXW_klaviatura-za-upravlenie-1_web.jpg Panasonic KX-HNK101FXW
Клавиатура за управление
Клавиатурата за управление Panasonic KX-HNK101FXW е незаменим аксесоар към Smart Home системите, предлагани от Panasonic. Позволява ви да активирате и деактивирате алармения режим на системата и ви уведомява за събитие с гласово известяване.
Panasonic KX-HNK102FXB
Дистанционно управление
Дистанционното управление Panasonic KX-HNK102FXB е допълнителен модул за Panasonic Smart Home, с който можете да активирате и деактивирате алармените функции на системата, без да е необходимо да използвате мобилния си телефон или таблет.
KX-HNK102FXB_remote_control-1_web.jpg
web/images/upload/755/KX-HNP100FXB_web.jpg Panasonic KX-HNP100FXB
Резервна батерия (Battery Backup)
При използването на резервна батерия с Hub, системата Smart Home предлага възможност за набиране на предварително програмиран телефонен номер (чрез стационарна телефонна линия).
Когато има прекъсване на тока, системата автоматично ще възпроизведе съобщение, така че получателят може да предприеме съответните мерки.
Panasonic KX-HNH100
Стационарен DECT телефон - слушалка
Служи за провеждане на обаждания, използвайки стационарна телефонна линия.
Чрез допълнителните функции на KX-HNH100 можете да активирате или дезактивирате вашата Smart Home система.
KX-HNH100_web.jpg
KX-HNC800B_face_on_web.jpg Panasonic KX-HNC800B
Full HD - цветна камера за вътрешно наблюдение на помещенията и пространствата във вашия дом.
Със своя нов дизайн, вградени сензори и допълнителен затвор за интимност, създаващ уют и сигурност, KX-HNC800B е неразделна част от сигурността на домашната система.